.
.

Het team van CareNext in Zevenaar beheert de rechten van de Mikzo® zorgstandaard en faciliteert zorgorganisaties die er mee werken. Dat gebeurt in de vorm van advies, onderwijs en onderzoek.

Bij CareNext zijn er diverse modules ontwikkeld om de medewerkers vertrouwd te maken met het persoonsgericht en methodisch werken met het Mikzo®. Deze (online) trainingen worden ook gegeven door de specialisten bij de leveranciers en implementatiepartners, bij SDB Academy en bij ZWOpleidingen.

CN101 - Basistraining Maken van een Mikzo®-plan

Geaccrediteerde train de trainer met een korte introductie van de methodiek, gevolgd door het zich eigen maken van alle stappen. Er is veel aandacht voor de juiste visie op welbevinden en zorg. Dit gebeurt aan de hand van (eigen) casussen in een digitale omgeving. Deze training is online, duurt 90 minuten en wordt gegeven aan een groep van maximaal 10 deelnemers.

CN102 - Basistraining Lezen van en rapporteren op het Mikzo®-plan 

Een online training met een korte introductie van de methodiek, gevolgd door het leren rapporteren op doelen met de SOEP-regel. Dit gebeurt aan de hand van (eigen) casussen in de digitale omgeving. Deze training duurt 60 minuten en wordt gegeven aan een groep van maximaal 10 deelnemers.

CN103 - Verdiepingstraining Mikzo®

Verdieping in de vorm van een train de trainer waarin alle mogelijkheden van de methodiek aan de orde komen. Dit gebeurt aan de hand van (eigen) casussen in een digitale omgeving. De scholingsmaterialen worden gedeeld en blijven beschikbaar. Deze training is online en duurt 120 minuten en wordt gegeven aan een groep van maximaal 10 deelnemers.

CN104 - Leeromgeving 

Een geaccrediteerd programma met 12 leerlijnen (MPS programma - Methodisch en Persoonsgericht Samenwerken rond de twaalf meest voorkomende thema's als het gaat om welbevinden en zorg. Verkrijgbaar bij CareNext en bij SDB Academy.

De ervaring met implementaties bij zorgorganisaties in het hele land komt mee bij advies op maat over implementatie en de borging. Daarnaast is het ook mogelijk om advies en begeleiding te krijgen bij de overstap naar integraal werken met welbevinden en zorg als uitgangspunt. 

CN105 - Onderzoek

Onderzoek naar het rapporteren op doelen. Per locatie worden alle rapportages van drie dagen onttrokken en geanalyseerd, waarna de onderzoeksresultaten worden gedeeld met de opdrachtgever.

E-mailen
LinkedIn