.
.

Onderstaande zorgorganisaties werken met de Mikzo® zorgstandaard:

Accolade Zorg-Actief Zorg-Het Anker-Attent Zorg en Behandeling-Aumazorg-Avondlicht-Avondrust-Carinova-Cicero Zorggroep-De Gelderhorst-De Groenendael-De Pastorie-De Rijnhoven-De Zorgboog-Derkshoes-Florence-Frankelandgroep-Goedemorgen-Het Buytenhuys-Het Spectrum-Het Vertrouwde Dorp-Huize Mientje-Huize Rosa-Huize Winterdijk-Kalorama-Liberein-Livio-Magentazorg-Marente-MOB Internos-Mennistenerf-Nieuw Unicum-Respectzorg-Riederborgh-Riwis-Saffier-Sevagram-Sint Anna Boxmeer-Sint Barbara-Sint Jozefoord-Stichting Zorg Thuis-Stichting Zorggroep Marga Klompe-Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe-Talma Urk-Valkenhof-Vilente-Vredewold-Welstee-WelThuis-Wilgaerden Leekerweide Groep-Wittenbergzorg-Woonzorg Zieuwent-Woonzorg Centrum Bloemendael-ZINN-Zonnehuisgroep Amstelland-Zonnehuis Vlaardingen-Zorggroep Ena-Zorggroep Maas en Waal-Zorggroep Meander Zuid Limburg-Zorggroep Noorderboog.

Zonnehuisgroep Amstelland: 'Planmatig werken en persoonsgerichte zorg staan centraal bij ons. De classificatie Mikzo® sluit aan op de denkwereld van de verzorgenden zodat zij worden geholpen met overzicht en inzicht in het verloop rondom doelen en afspraken per bewoner. Er is bovendien veel aandacht gegeven aan multidisciplinair werken, dat lukt nu ook goed'.

Welstee: 'Ook een kleine organisatie moet voldoen aan alle regels en eisen. Dat is een hele uitdaging. Door te investeren in een professionele omgeving en het Mikzo® hebben wij alles goed op orde. Zo goed dat wij het PREZO-certificaat hebben ontvangen. Daar zijn wij erg trots op!'

ZINN: 'We hebben een interne audit gedaan op het methodisch werken in het ECD en daar zien we dat dit ten opzichte van 2016 erg verbeterd is! Van een gemiddeld cijfer 6,9 in 2016 naar een 7,7 in 2019. ZINN werkt sinds eind 2017 met MIKZO® als zorgstandaard'.

Persoonsgericht werken bij De Rijnhoven

Persoonsgerichte zorg bij WelThuis

E-mailen
LinkedIn