zorgclassificatie
methodisch en persoonsgericht werken

Referenties 

Zorgorganisaties met de Mikzo®methode in ONS van Nedap Healthcare zijn: Accolade Zorg, Anker, Attent Zorg en Behandeling, Aumazorg, Bloemendael, Carinova, De Groenendael, De Rijnhoven,  Derkshoes, Florence, Frankelandgroep, Het Buytenhuys, Huize Mientje, Huize Winterdijk, Kalorama, Liberein, MeanderGroep Zuid-Limburg, MOB Internos, Nobamacare, Quarijn, Respect Zorg, Riederborgh, Riwis, Saffier, Sevagram, Stichting Zorg Thuis, Talma Urk, Vilente, Vredewold, Welstee, Wilgaerden, Zonnehuisgroep Amstelland, Zonnehuis Vlaardingen, Zorggroep Ena.

“Planmatig werken en persoonsgerichte zorg staan centraal bij Zonnehuisgroep Amstelland, het MIKZO® sluit aan op de denkwereld van de verzorgenden zodat zij worden geholpen met overzicht en inzicht in het verloop rondom doelen en afspraken per bewoner. Er is bovendien veel aandacht gegeven aan multidisciplinair werken, dat lukt nu ook goed”.

Zorgorganisaties met de Mikzo®methode in Fierit zijn: Magentazorg. Mennistenerf, ZINN, Zorggroep Noorderboog.

 'Bij ZINN hebben we een audit gedaan op het methodisch werken in het ECD en daar zien we dat dit ten opzichte van 2016 erg verbeterd is! Van een gemiddeld cijfer 6,9 in 2016 naar een 7,7 in 2019'.

Zorgorganisaties met de Mikzo®methode in SDB ECD zijn: Avondlicht, De Gelderhorst, De Pastorie, Hanzeheerd, Het Spectrum, St. Barbara, Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe, Valkenhof, Zorggroep Maas en Waal.

Nedap ONS, Tenzinger Fierit, SDB ECD en Adapcare Pluriform hebben een Groene Krul omdat zij de Mikzo®methode op de juiste wijze hebben ingebouwd. Gerimedica Ysis is bezig met de inbouw.

 
E-mailen
LinkedIn