thuis en in het zorgcentrum
iedere dag zo goed mogelijk

Referenties 

Zonnehuisgroep Amstelland: “Planmatig werken en persoonsgerichte zorg staan centraal bij ons. De classificatie Mikzo® sluit aan op de denkwereld van de verzorgenden zodat zij worden geholpen met overzicht en inzicht in het verloop rondom doelen en afspraken per bewoner. Er is bovendien veel aandacht gegeven aan multidisciplinair werken, dat lukt nu ook goed”.

Deze organisaties werken met de classificatie Mikzo®Accolade Zorg, Actief Zorg, Het Anker, Attent Zorg en Behandeling, Aumazorg, Avondlicht, Avondrust, Carinova, Cicero Zorggroep, De Gelderhorst, De Groenendael, De Pastorie, De Rijnhoven, Derkshoes, Florence, Frankelandgroep, Goedemorgen, Het Buytenhuys, Het Spectrum, Het Vertrouwde Dorp, Huize Mientje, Huize Winterdijk, Kalorama, Liberein, Magentazorg, Marente, MOB, Mennistenerf, Respect  Zorg, Riederborgh, Riwis, Saffier, Sevagram, Sint Anna Boxmeer, Sint Barbara, Sint Jozefoord, Stichting Zorg Thuis, Stichting Zorggroep Marga Klompe,  Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe, Talma Urk, Thoes in 't Groen, Valkenhof, Vilente, Vredewold, Welstee, WelThuis, WilgaerdenLeekerweideGroep, Woonzorg Zieuwent, Woonzorg Centrum Bloemendael, ZINN, Zonnehuisgroep Amstelland, Zonnehuis Vlaardingen, Zorggroep EnaZorggroep Maas en Waal, Zorggroep Meander Zuid Limburg, Zorggroep Noorderboog.

Welstee: “Ook een kleine organisatie moet voldoen aan alle regels en eisen. Dat is een hele uitdaging. Door te investeren in een professionele omgeving en de classificatie Mikzo® hebben wij alles goed op orde. Zo goed dat wij het PREZO-certificaat hebben ontvangen. Daar zijn wij erg trots op!” 

De classificatie Mikzo® is beschikbaar in de meest gangbare ECD's.

 
E-mailen
LinkedIn